هیچ قاعده علمی دقیقی برای تعیین بهترین پوزیشن مؤثر در درمان اختلال نعوظ وجود ندارد! اما برخی نظریه ها نشان می دهند «پوزیشن هایی که در آن، مرد بیشتر آرامش دارد» جریان خون بیشتری را به آلت تناسلی هدایت کرده و باعث کنترل زود انزالی می شوند. اختلال نعوظ (ED) مشکل رایج و آزار دهنده ای است که بسیاری از مردان را تحت تأثیر قرار می دهد. در حال حاضر، بیش از ۳۰ میلیون مرد در آمریکا با این چالش دست و پنجه نرم می کنند، که نشان می دهد این موضوع گسترده تر از آن چیزی است که اغلب تصور می شود.
در این مطلب، با بهترین پوزیشن های رابطه جنسی برای آقایان با آلت کوچک و نیز افراد دچار زودانزالی آشنا خواهید شد. توجه داشته باشید که برخی پوزیشن های جنسی برای هر دو اختلال مفید هستند.

۱. پوزیشن گاوچران (Cowgirl)
این پوزیشن یکی از گزینه های عالی برای افراد مبتلا به اختلال نعوظ است. در این حالت، مرد به پشت دراز می کشد و زن (در حالت رو به رو) روی مرد قرار می گیرد.
زن می تواند با حرکت جلو و عقب یا بالا و پایین، تحریک بیشتری برای خود و مرد ایجاد کند. مزیت مهم این پوزیشن این است که مرد می تواند هم از نظر جسمی و هم از نظر ذهنی در آرامش باشد.
در این پوزیشن، مرد هم می تواند حرکت های خاصی انجام دهد، اما کنترل بیشتر در اختیار زن خواهد بود. همین امر باعث می شود که مرد بدون نگرانی از حفظ نعوظ، فقط روی لذت و رابطه جنسی اش تمرکز کند.

مزایای پوزیشن گاوچران برای بهبود اختلال نعوظ:
- بدن کاملاً در وضعیت آرام قرار دارد.
- کنترل بیشتر در اختیار زن است، در نتیجه مرد می تواند روی لذت بردن تمرکز کند.
- امکان استفاده از تنفس کنترل شده برای افزایش استقامت و حفظ نعوظ در این پوزیشن وجود دارد.
برای تنوع بیشتر این پوزیشن، می توانید موارد زیر را امتحان کنید:
- زن به سمت جلو خم شود و مرد کنترل حرکات را به دست بگیرد
- زن به سمت عقب متمایل شود و دست هایش را روی پاهای مرد بگذارد تا زاویه و حس جدیدی ایجاد کند
۲. پوزیشن داگی استایل (Doggy Style)
پوزیشن داگی استایل از جمله پوزیشن های مناسبی است که می تواند به کنترل اختلال نعوظ کمک کند. این پوزیشن به انرژی و فعالیت بدنی زیادی نیاز نداشته و در عین حال طرفین بیشترین لذت را تجربه خواهند کرد. در این پوزیشن، همزمان که زن روی دست ها و زانوهایش به حالت چهار دست و پا قرار گرفته یا روی سینه دراز می کشد و باسنش را بالا نگه میدارد، مرد از پشت زن دست به کار خواهد شد. این پوزیشن در دو حالت مختلف قابل اجرا است:
- هر دو نفر روی تخت زانو بزنند.
- مرد زن را به لبه تخت نزدیک کند و ایستاده دخول را انجام دهد.

مزایای پوزیشن داگی استایل برای کنترل اختلال نعوظ:
- مرد می تواند سرعت و شدت حرکات را به دلخواه تنظیم کند.
- پوزیشن سکسی و بسیار تحریک کننده ای است.
- باعث احساس تنگی بیشتر در واژن و متعاقباً تحریک بیشتر می گردد (به ویژه اگر پاهای زن نزدیک به هم باشند)
- نسبت به برخی پوزیشن ها مانند میشنری، فشار کمتری به بدن وارد می کند
۳. پوزیشن اسپونینگ (Spooning)
پوزیشن اسپونینگ ترکیبی از آرامش پوزیشن گاوچران و تحریک بیشتر پوزیشن داگی استایل را ارائه می دهد. در ساده ترین حالت، زن به پهلو دراز می کشد و مرد نیز پشت سر او قرار گرفته و دخول را انجام می دهد. در این پوزیشن، مرد (بدون اینکه نیاز به تلاش فیزیکی زیادی داشته باشد) می تواند کمر زن را گرفته و زاویه دخول را تنظیم کند. مزایای پوزیشن اسپونینگ برای کنترل اختلال نعوظ:
- رابطه جنسی آهسته و آرام را امکان پذیر می کند
- ممکن است به دلیل نزدیک بودن پاهای زن، احساس تنگی بیشتری ایجاد کند
- به دلیل اعمال فشار کمتر به بدن، جریان خون به آلت تناسلی بهبود می یابد

۴. پوزیشن گاوچران معکوس (Reverse Cowgirl)
این پوزیشن تقریباً مشابه پوزیشن گاوچران است، اما تفاوت آن این است که زن این بار رو به پای مرد می نشیند.
مزایای پوزیشن گاوچران معکوس:

- مرد در وضعیت آرام قرار دارد.
- تحریک متفاوت و هیجان انگیزی ایجاد می کند.
- معمولاً احساس تنگی بیشتری ایجاد می کند.
۵. پوزیشن لوتوس (Lotus)
پوزیشن لوتوس یکی از رمانتیک ترین و صمیمانه ترین پوزیشن ها است. در این حالت، مرد به صورت نشسته روی تخت قرار گرفته و زن به نحوی سوار مرد می شود. حالت بین نشسته و دراز کشیده این پوزیشن می تواند حس نزدیکی بیشتری در زوجین ایجاد کند.
مزایای پوزیشن لوتوس:
- ایجاد حس راحتی بیشتر
- تقویت صمیمیت و ارتباط عاطفی

راهکارهای مؤثر برای جلوگیری از اختلال نعوظ
علاوه بر امتحان پوزیشن های مناسب برای بهبود اختلال نعوظ، بهتر است به بررسی برخی راهکارهای مؤثر دیگر (که می توانند به جلوگیری و حتی درمان این مشکل کمک کنند) بپردازیم.
۱. درمان مشکلات زمینه ای
اختلال نعوظ بنا به دلایل متعددی ایجاد می شود. در بسیاری از موارد، بیماری های جسمی مرتبط با سیستم گردش خون نقش پررنگی در ابتلا به این بیماری دارند. بنابراین، مراجعه به پزشک و بررسی وجود هرگونه بیماری زمینه ای، بهترین راه برای درمان علت اصلی اختلال نعوظ می باشد. از مهم ترین مشکلاتی که در اختلال نعوظ دخیل هستند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- چاقی
- دیابت
- فشار خون بالا
- اختلالات گردش خون
- مصرف بیش از حد الکل
- استعمال دخانیات
در برخی موارد، با درمان بیماری زمینه ای عملکرد جنسی بیمار نیز بهبود می یابد. اما موارد دیگر، ممکن است نیاز به تحویز داروهایی مانند سیلدنافیل (ویاگرا) برای سفت تر شدن و طولانی تر شدن نعوظ باشد. در برخی موارد اختلال نعوظ با مشکلات روحی و روانی زیر در ارتباط است:
- اضطراب
- بی خوابی
- اختلال استرس پس از سانحه (PTSD)
درمان این مشکلات روانی نیز باعث بهبود عملکرد جنسی و کاهش مشکلات نعوظ خواهد شد. برای مشاوره در این زمینه می توانید از روش پیشرفته هیپنوتیزم درمانی برای حل این مساله استفاده کنید.
۲_ تقویت عضلات کف لگن با تمرینات کگل
تقویت عضلات کف لگن یا همان عضلات PC می تواند تأثیر چشمگیری در بهبود نعوظ و افزایش مدت زمان رابطه جنسی داشته باشد.
برای انجام تمرینات کگل:
- هنگام ادرار کردن، سعی کنید جریان آن را برای لحظه ای متوقف کنید. عضله ای که برای این کار منقبض می شود، همان عضله ای است که باید روی آن تمرکز کنید.
- پس از شناسایی این عضله، می توانید در هر زمان از روز، بدون نیاز به دستشویی آن را به مدت ۵ تا ۱۰ ثانیه به آرامی منقبض کرده و سپس رها کنید.
- تمرینات کگل معکوس نیز از دیگر تمرینات مفید برای بهبود مشکلات جنسی هستند. در این تمرین به جای منقبض کردن عضله، تصور کنید که در حال فشار دادن یک قطره ادرار به بیرون هستید.
- ۱۰ بار تمرین کگل (هر بار ۵ ثانیه عضله را منقبض کرده و سپس رها کنید). این تمرین به مقابله با اختلال نعوظ کمک می کند.
- ۱۰ بار تمرین کگل معکوس (هر بار ۵ ثانیه عضله را به آرامی فشار دهید و سپس رها کنید). این تمرین باعث جلوگیری از زود انزالی می شود.
۳_ استفاده از مکمل و داروی نعوظ
برخی مکمل ها و داروها می توانند در بهبود استقامت جنسی و افزایش کیفیت نعوظ مؤثر باشند. به عنوان نمونه قرص ویاگرا نیم ساعت قبل از رابطه جنسی می تواند موثر باشد. برای استفاده از هر نوع دارویی حتما با پزشک مشورت کنید.
۴- هیپنوتیزم درمانی
هپنوتیزم درمانی بهعنوان یک تکنیک روانشناختی نوین شناخته میشود که با ایجاد حالت عمیق آرامش و تمرکز ذهنی، به فرد کمک میکند تا به لایههای ناخودآگاه ذهن خود دسترسی پیدا کند. در این وضعیت، ذهن ناخودآگاه بهشدت پذیرای تلقینهای مثبت و راهکارهای درمانی پیشنهادی توسط درمانگر است و این موضوع میتواند تغییرات ماندگار و مؤثری ایجاد کند. این روش بهویژه برای افرادی مؤثر است که ریشه مشکلات جنسی آنها بیشتر روانی است تا جسمی. به عبارتی، زمانی که عواملی مثل استرسهای مزمن، اضطراب عملکرد جنسی، یا حتی تجربیات ناخوشایند گذشته باعث بروز اختلال نعوظ شدهاند، هپنوتیزم درمانی بهعنوان یک راهحل مکمل میتواند بهطور چشمگیری مؤثر واقع شود.
با تقویت احساس اعتماد به نفس، کاهش اضطراب، و تغییر باورهای منفی، هپنوتیزم درمانی به فرد کمک میکند کنترل بهتری بر عملکرد جنسی خود پیدا کرده و تجربهای رضایتبخشتر از رابطه جنسی داشته باشد. همچنین، بهبود تصویر ذهنی از خود و حل مشکلات روانی پنهان از دیگر فواید کلیدی این روش محسوب میشود.
سوالات شایع
بهترین پوزیشن های جنسی برای مقابله با اختلال نعوظ کدامند؟
به طور کلی، «حالت هایی که مرد را در وضعیت راحت تری قرار می دهند و باعث افزایش گردش خون در آلت تناسلی می شوند» بهترین پوزیشن برای کنترل زود انزالی و اختلال نعوظ محسوب می شوند.
چگونه می توان از بروز اختلال نعوظ جلوگیری کرد؟
روش های پیشنهادی شامل درمان مشکلات زمینه ای، تقویت عضلات لگن با تمرینات کگل و استفاده از مکمل های خاص می باشد.
آیا نوع پوزیشن جنسی روی اختلال نعوظ تأثیر دارد؟
تأثیر پوزیشن رابطه جنسی بر درمان اختلال نعوظ از نظر علمی هنوز ثابت نشده است، اما برخی محققین معتقدند که «پوزیشن های پرتحرک و دشوار» باعث کاهش جریان خون در آلت تناسلی و تشدید مشکل نعوظ می شود.